Delegation of the European Union to Albania

EEAS RSS Feeds

Displaying 91 - 100 of 1555

Dear Ambassador Sourani (Eleni),

Dear friends,

The reason we are here today is to raise wide awareness about the rights of people with disabilities, and in particular deaf children and their right to proper education.

Every day we witness discrimination, structural barriers and various forms of exclusion of vulnerable groups from enjoying their fundamental rights. Barriers and limitations range from physical accessibility, including public buildings, to access to information, education, employment and services;

Languages:

E dashur Ambasadore Sourani (Eleni),

Të dashur miq,

Arsyeja për të cilën ndodhemi sot këtu është rritja e ndërgjegjësimit për të drejtat e personave me aftësi të kufizuara, dhe në veçanti të fëmijëve që nuk dëgjojnë dhe e drejta e tyre për një arsim të mirë.

Languages:

Mirëserdhët të gjithë në Shtëpinë e re të Evropës!

Nuk mund ta fsheh lumturinë time për çeljen e Javës së Evropës 2019 sot këtu, në mjediset tona të reja.

Që kur mbërrita në Shqipëri shtatorin e kaluar, kam dashur t'i jap Shtëpisë së Evropës një mjedis më të hapur, mikpritës dhe modern. Një mjedis që të jetë në lidhje të drejtpërdrejtë me jetën e qytetit dhe që nderon rëndësinë e Bashkimit Evropian për shqiptarët.

Languages:

Welcome everyone to the new Europe House!

I cannot hide my happiness to open Europe Week 2019 here today, in our brand new premises.

Since I arrived in Albania last September, I wanted to give Europe House a more open, welcoming and modern location. A place that is in direct link with the life of the city and that gives credit to the importance of the European Union for Albanians.

Languages:

Data

Veprimtaria

E hënë

6 MAJ 2019

 

 

11: 00-12:00

Languages:

Date

Event

Monday

6 MAY 2019

 

 

11:00-12:00

Languages:

Dear Prime Minister Rama,

Dear Ministers,

Dear President Chakrabarti

Ladies and Gentlemen,

Languages:

I nderuar Kryeministër Rama,

Të nderuar ministra,

I nderuar President Chakrabarti

Zonja dhe zotërinj,

Kam kënaqësinë dhe nderin e madh të prezantoj sot Programin e Zhvillimit të Turizmit për Shqipërinë - një nga investimet më të mëdha të bëra ndonjëherë nga Bashkimi Evropian në këtë vend.

Languages:

Tirana, 03 May 2019

A flagship Tourism Development Programme, co-funded by the European Union (EU) and the European Bank for Reconstruction and Development (EBRD), was launched in Tirana today by Prime Minister Edi Rama, Minister of Tourism and Environment Blendi Klosi, Head of the EU Delegation to Albania Ambassador Luigi Soreca and EBRD President Sir Suma Chakrabarti.

Languages:

Pages