Delegation of the European Union to Albania

EEAS RSS Feeds

Displaying 21 - 30 of 1547

Ne e respektojmë dhe e mbështesim plotësisht të drejtën themelore të qytetarëve të Shqipërisë për të demonstruar. Në të njëjtën kohë, vazhdojmë të theksojmë rëndësinë e ushtrimit të kësaj të drejte në mënyrë të rregullt dhe paqësore.

 

Ne jemi të shqetësuar nga episodet e fundit të dhunës që kanë ndodhur në disa rajone të vendit. Asnjë akt i dhunshëm apo formë e nxitjes për dhunë nuk mund të tolerohen në asnjë rrethanë.

 

Languages:

We fully respect and support the fundamental right of citizens of Albania to demonstrate. At the same time, we continue to stress the importance of exercising this right in an orderly and peaceful manner.

 

Languages:

Europe House project is an EU funded project with the overall objective to increase the level of information and public awareness of the Albanian population about the European Union, its policies and programs, about their impact on citizens’ daily lives, and about the accession process and about EU membership.

Joint Statement by EU High Representative for Foreign Affairs and Security Policy, Federica Mogherini, and UN Special Representative on Sexual Violence in Conflict, Pramila Patten, on the occasion of the International Day for the Elimination of Sexual Violence in Conflict

Languages:

Pages