Delegacioni i Bashkimit Evropian ne Shqiperi

Ambasadori Luigi Soreca takohet me ministren e Kulturës Elva Margariti

Tirana, Albania, 16/06/2020 - 14:53, UNIQUE ID: 200616_28
Press releases

Ambasadori Luigi Soreca, Shefi i Delegacionit të BE-së në Shqipëri, u takua sot me ministren e Kulturës Elva Margariti për të diskutuar mbi programin e ardhshëm të financuar nga BE-ja për rimëkëmbjen pas tërmetit në trashëgiminë kulturore - EU4Culture, programin e Bylisit për të promovuar sitin si një destinacion turistik dhe nisma të tjera të BE-së për promovimin e trashëgimisë kulturore shqiptare.

Gjatë takimit u theksua rëndësia e bashkëpunimit të ngushtë midis dy institucioneve në fazat e projektimit dhe zbatimit të programeve të financuara nga BE-ja në kulturë, si dhe konsultimi me palë të interesuara përkatëse nën kujdesin e Ministrisë së Kulturës.

 

FilePërgjigje e Delegacionit të BE-së pas mbulimit mediatik të kohëve të fundit të programit të ardhshëm të financuar nga BE-ja për Bylisin

FileInformacion i përgjithshëm mbi bashkëpunimin më të gjerë të BE-së me qeverinë e Shqipërisë për trashëgiminë kulturore

Languages:
Seksionet editoriale: