Delegacioni i Bashkimit Evropian ne Shqiperi

Çelja e Fushatës së Ndërgjegjësimit Publik për Mjedisin “Sot për Mjedisin”

12/11/2019 - 12:30
Video

Mbetjet plastike po mbysin oqeanet tona dhe po vrasin jetën e egër. Mikroplastikat gjenden në ajër, në ujin e pijshëm dhe në ushqimin tonë. A jeni gati të ndryshoni zakonet tuaja dhe t'i thoni JO plastikës një përdorimshe?

Ndiqni dhe bashkohuni me fushatën tonë #sotpermjedisin!

Languages:
Seksionet editoriale: