Delegacioni i Bashkimit Evropian ne Shqiperi

Sesione Informimi: Komisioni Evropian - Instrumenti Evropian për Demokraci dhe të Drejtat e Njeriut (EIDHR)

12/04/2019 - 22:14
Konferencë/seminar

Delegacioni i Bashkimit Evropian në Shqipëri po organizon tre sesione informimi për palët e interesuara dhe aplikantët potencialë në lidhje me thirrjen për propozime Mbështetja e të Drejtave të Njeriut përmes Skemave Mbështetëse të Vendit - EIDHR - referenca e botimit: EuropeAid/163516/DD/ACT/AL.

 

Lutemi gjeni më poshtë vendet dhe datat e sakta të sesionit të informimit.

 

Data

Qyteti

Vendi

Ora

17/04/2019

Gjirokastër

Hotel “Argjiro”

Sheshi “Çerçiz Topulli”

12:30 -14.00

18/04/2019

Tiranë

Europe House

Adresa:  Bulevardi "Dëshmorët e Kombit", Pallati i Kongreseve, Tiranë

11:00 – 12:30

19/04/2018

Shkodër

Qendra Rinore "Atelie"

Rruga “Nuri Bushati”, Shkodër

 

11:00 – 12:30

 

17/04/2019 - 19/04/2019


Gjirokastra, Tirana, Shkodra

Gjirokastra, Tirana, Shkodra
Shqipëria