Delegacioni i Bashkimit Evropian ne Shqiperi

Intervista e plotë e Ambasadorit të Bashkimit Evropian, Luigi Soreca për A2 TV

09/01/2019 - 00:00
Video

"Thirrja e bërë për prokurorë të Zyrës së Prokurorisë së Posaçme (SPAK) është një arritje e rëndësishme e reformës së drejtësisë në Shqipëri. Ne tani po presim me padurim zgjedhjen e prokurorëve të SPAK-ut. Është e rëndësishme që Shqipëria të vazhdojë ta vendosë luftën kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar në krye të prioriteteve të saj."
Shikoni intervistën e plotë të Ambasadorit të Bashkimit Evropian, Luigi Soreca për degën CNN-it, A2 TV.

 

Seksionet editoriale: