Delegacioni i Bashkimit Evropian ne Shqiperi

Delegacioni i BE-së në Shkup ofron postin për Përkthyes/Interpretues

12/02/2019 - 17:00
Temporary agents

Për më shumë informata dhe formularin për CV-në, klikoni në linkun e mëposhtëm. Afaiti i fundit: 19 shkurt 2019