Delegacioni i Bashkimit Evropian ne Shqiperi

Këndet e Informimit të BE-së

03/04/2018 - 10:19
Video

Bashkimi Evropian tani është edhe më pranë qytetarëve shqiptarë. Tashmë në çdo bashki të Shqipërisë do të gjeni një kënd të BE-së që ju ndihmon të kuptoni Bashkimin Evropian, fondet, insititucionet dhe politikat e tij, ashtu si edhe procesin e integrimit të Shqipërisë në BE .

Languages:
Seksionet editoriale: