Delegacioni i Bashkimit Evropian ne Shqiperi

Thirrje për aplikim për të shërbyer në Komisionet e Rivlerësimit

Tirana, 06/02/2017 - 11:00, UNIQUE ID: 170207_11
Local Statements

Delegacioni i Bashkimit Evropian në Shqipëri i bën thirrje të gjithë shqiptarëve të kualifikuar, brenda dhe jashtë vendit, që të aplikojnë për të shërbyer në Komisionet e Rivlerësimit:
http://www.avokatipopullit.gov.al/sq/vetingu

 

 

Languages:
Seksionet editoriale: