Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë / Përfaqësuesi Special i Bashkimit Evropian në Kosovë

 

Të reja

Dhomat e Specializuara nuk do ta ri-shkruajnë historinë, por do të përcaktojnë përgjegjësi për çfarëdo vepre penale individuale

15/04/2015 - Dhomat e Specializuara nuk do ta ri-shkruajnë historinë, por do të përcaktojnë përgjegjësi për çfarëdo vepre penale individuale

Deklaratë e Zyres së BE-së/ PSBE pas publikimit të sotëm të vendimit të Gjykatës Kushtetuese rreth propozimit për amandamentim lidhur me Dhomat e Specializuara

Deklaratë nga PL Federica Mogherini në lidhje me raportin e Jean-Paul Jacqué mbi implementimin e mandatit të EULEX Kosovë në rastin e akuzave

14/04/2015 - Deklaratë nga PL Federica Mogherini në lidhje me raportin e Jean-Paul Jacqué mbi implementimin e mandatit të EULEX Kosovë në rastin e akuzave

Në përputhje me premtimin tim për të siguruar transparencë maksimale, sot ia kam dërguar raportin Parlamentit Evropian dhe Shteteve Anëtare të BE-së

The Statement of HR VP Federica Mogherini at the press point after meeting with PM Mustafa

26/03/2015 - The Statement of HR VP Federica Mogherini at the press point after meeting with PM Mustafa

As main message I can say "Be sure that we are here!". The EU is here to work together to make sure that we proceed in the right direction and with concrete results for the people

Të gjitha lajmet
 
 

In Focus

ÇFARË DO TË THOTË EVROPË E BASHKUAR PËR TY? – KONKURS ME VIDEO

ÇFARË DO TË THOTË EVROPË E BASHKUAR PËR TY? – KONKURS ME VIDEO

Komisioni Evropian shpallë konkursin me video të titulluar “Çfarë do të thotë Evropë e bashkuar për TY?”, për të rinj (mosha 13–15 vjeç) nga shtetet anëtare të BE-së si dhe nga vendet kandidate dhe kandidatët potencialë në Evropën Juglindore

KULTURA PËR TË GJITHË – FAZA III

KULTURA PËR TË GJITHË – FAZA III

Qëllimi i ftesës është forcimi i sektorit kulturor si një shtysë për zhvillimin socio-ekonomik të Kosovës përmes përkrahjes të projekteve, ngjarjeve, aktiviteteve të qëndrueshme

Më shumë...
 
 

Lajmet kryesore nga Bashkimi Evropian

24/04/15 - Provision of benchmarked housing data and information on real estate in third countries

Call for tender: Provision of benchmarked housing data and information on real estate in third countries — ref. EEAS-426-DIVA4-SER-DIR

  • 23/04/15 - Special meeting of the European Council on Migratory CrisisEnglish (en)
  • 22/04/15 - The EU-Africa PartnershipEnglish (en)

    On 22 April 2015, the College of the European Commission welcomes to Brussels the College of the African Union Commission for their annual meeting. This is this year’s key event in the partnership between the European Union and Africa and the first College-to-College meeting of the new European Commission. It will give fresh impetus in the already vigorous relationship between two strategic partners who share common values, priorities and challenges – not only bilaterally, but also on the global level.

  • 22/04/15 - The European Union's cooperation with Africa on migrationEnglish (en)

    On the basis of its Global Approach to Migration and Mobility (GAMM) – the overarching framework of the EU external migration and asylum policy – the EU is running a broad dialogue with countries on the African continent on migration and mobility at bilateral, regional and continental levels:

  • 22/04/15 - 30/12/15 - Open positions - European Union Special Representative in Kosovo

    The EEAS, Western Balkans Division, requests EU Member States and European Institutions to second experts or support the advertisement for contract regime to the following available positions with the EUSR Support Team in Kosovo, according to the described requirements and profiles:

Të gjitha lajmet