Gjithë të Rejat

Apostolova rikonfirmon mbështetjen e BE-së për perspektivën evropiane të Kosovës

02/09/16 - Apostolova rikonfirmon mbështetjen e BE-së për perspektivën evropiane të Kosovës

Shefja e re e Zyrës së BE-së në Kosovë/Përfaqësuesja Speciale e BE-së, Nataliya Apostolova, u takua sot me zyrtarët më të lartë të Kosovës për të rikonfirmuar mbështetjen e BE-së për perspektivën evropiane të Kosovës

Shefja e re e Zyrës së BE-së në Kosovë/Përfaqësuesja e Posaçme e BE-së, Nataliya Apostolova, mori pozitat

01/09/16 - Shefja e re e Zyrës së BE-së në Kosovë/Përfaqësuesja e Posaçme e BE-së, Nataliya Apostolova, mori pozitat

Shefja e re e Zyrës së BE-së në Kosovë dhe Përfaqësuesja e Posaçme e BE-së, Nataliya Apostolova, mori pozitat e saj sot, më 1 shtator 2016

Zyra e BE-së në Kosovë / Përfaqësuesi i Posaçëm i BE-së dënon ashpër sulmin ndaj Kuvendit të Kosovës

05/08/16 - Zyra e BE-së në Kosovë / Përfaqësuesi i Posaçëm i BE-së dënon ashpër sulmin ndaj Kuvendit të Kosovës

Një sulm ndaj institucionit kryesor të Kosovës është sulm kundër demokracisë dhe përfaqësuesve të popullit të Kosovës dhe si i tillë është i papranueshëm