Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë / Përfaqësuesi Special i Bashkimit Evropian në Kosovë

 

Të reja

Apostolova rikonfirmon mbështetjen e BE-së për perspektivën evropiane të Kosovës

02/09/2016 - Apostolova rikonfirmon mbështetjen e BE-së për perspektivën evropiane të Kosovës

Shefja e re e Zyrës së BE-së në Kosovë/Përfaqësuesja Speciale e BE-së, Nataliya Apostolova, u takua sot me zyrtarët më të lartë të Kosovës për të rikonfirmuar mbështetjen e BE-së për perspektivën evropiane të Kosovës

Shefja e re e Zyrës së BE-së në Kosovë/Përfaqësuesja e Posaçme e BE-së, Nataliya Apostolova, mori pozitat

01/09/2016 - Shefja e re e Zyrës së BE-së në Kosovë/Përfaqësuesja e Posaçme e BE-së, Nataliya Apostolova, mori pozitat

Shefja e re e Zyrës së BE-së në Kosovë dhe Përfaqësuesja e Posaçme e BE-së, Nataliya Apostolova, mori pozitat e saj sot, më 1 shtator 2016

Zyra e BE-së në Kosovë / Përfaqësuesi i Posaçëm i BE-së dënon ashpër sulmin ndaj Kuvendit të Kosovës

05/08/2016 - Zyra e BE-së në Kosovë / Përfaqësuesi i Posaçëm i BE-së dënon ashpër sulmin ndaj Kuvendit të Kosovës

Një sulm ndaj institucionit kryesor të Kosovës është sulm kundër demokracisë dhe përfaqësuesve të popullit të Kosovës dhe si i tillë është i papranueshëm

Të gjitha lajmet
 
 

In Focus

MSA-ja për të gjithë

MSA-ja për të gjithë

Çfarë duhet të dini për marrëveshjen për stabilizim dhe asociim ndërmjet BE-së dhe Kosovës

Thirrje për propozime: Instrumenti Evropian për Demokraci dhe të Drejta të Njeriut CBSS për Kosovën

Thirrje për propozime: Instrumenti Evropian për Demokraci dhe të Drejta të Njeriut CBSS për Kosovën

Zyra e BE-së në Kosovë bën thirrje për dërgimin e propozimeve për skemën e mbështetjes në vend, Instrumentin Evropian për Demokraci dhe të Drejta të Njeriut për Kosovë, me asistencë financiare nga instrumenti EIDHR

Më shumë...