Na kontaktoni

Adresa:Delegacioni i Bashkimit Evropian në Shqipëri
ABA Business Center, Rr. Papa Gjon Pali II, kati i 17-të, Tiranë - Albania
Telefon:(+355) 4 222 8320 or 223 0871 – 222 8479 – 223 4284
Fax:(+355) 4 223 0752
E-mail:delegation-albania@eeas.europa.eu

 

 Orari zyrtar
E Hene-E Enjte08:30 deri 13:00 dhe 14:00 deri 17:30
E Premte8:30 deri 16.00